Spill i band hver dag! Øving med bandet, timer på eget instrument med proff musiker, lage egen musikk, studioinnspillinger, egne konserter og konserter med elever på andre linjer.
Du trenger ikke kunne noter. Vi fyller på med teori etter behov. Kort vei til Oslo med mange konserttilbud.
Les mer

Vi gir deg en grundig innføring i de forskjellige danseteknikkene slik at du kan mestre ulike stiler. Gjennom dansehistorie setter vi det du lærer i en større sammenheng; fra klassisk ballett, moderne dans, jazzdans, stepp, hip hop, pilates og anatomi, frem til samtidsdans.

Les mer

Film er kanskje den mest effektive måten å fortelle en historie på. Her lærer du om manusarbeid, teknisk arbeid og regiarbeid. I løpet av skoleåret får du hjelp av profesjonelle filmarbeidere til å lage din film! Du får også være med på Oslo Internationale Film Festival.
Les mer

Dette er linjen for deg som vil leve ut dine kunstneriske drømmer! Vi veileder deg enten du ønsker å fordype deg i det helt spesielle eller det mer multi-kunstneriske. Dine skapende evner blir ivaretatt og utviklet, enten du vil skrive, male, tegne, sy, lage skulpturer, fotografere, eller fordype deg i andre områder innen kunst.
Les mer

Har du lyst til å jobbe med musikkteater et helt år? Er det noe du kunne tenke deg å lære mer om? Med profesjonelle lærere og instruktører, fra Norge og England, vil du ha mulighet til å konsentrere deg om både musikk og teater et helt skoleår. Du vil oppdage nye sider ved deg selv og utvikle deg mye.
Les mer

Her står stemmen din i fokus! Musikal, klassisk, pop, soul, tungrock, vise eller jazz - vi har ingen sjangermessige begrensninger. Du får enetimer med sangpedagog hver uke, og i tillegg synger du med andre - både på scenen og i skolens studio.

Les mer
Bestill brosjyre Søk via nettet
Nyheter